Vår profil

Lofsrud skole, en multikulturell, inkluderende og velfungerende ungdomsskole med flott og praktisk beliggenhet på Mortensrud i bydel Søndre Nordstrand. Vi er 377 elever og 44 ansatte, en viktig skole og et sunt samlingspunkt i nærmiljøet. Elevene skal vite at de blir møtt med ambisiøse og realistiske resultatmål for læring og trivsel hvor vi ser hele mennesket. De skal følges tett opp med tiltak som skaper trygghet og forutsigbarhet.

Vi er med i prosjektet U22, et prosjekt som skal bidra til bedre læring for elevene og økt kunnskap om metoder og organisering av opplæringen på ungdomstrinnet. Her satser U22 på å øke elevmotivasjonen og skape trygge og varme skoler. Alt med mål om at flere skal være godt rustet til å møte framtida, i første omgang videregående opplæring.

Lofsrud skole satser tungt på aktiviteter for elevene. Vi har hatt et bredt tilbud både i vinterferien og i påskeferien. Første uka i sommerferien har vi også hatt mange elever på aktiviteter som tur til Tusenfryd, Fangene på fortet m.m. Dette er noe vi skal satse på framover også.

I tillegg tilbyr vi aktiviteter for elevene i skolehverdagen fram til kl. 15.30 mandag - fredag.

Felles mål - elevenes fremtid!