Hovedseksjon

Rettssenterets POP-UP arrangement

rettssenteret

Vi trenger lokal hjelp fra deg/skolen til å samle ungdommer på Mortensrud.

På onsdag kl 17.00-19.00 skal Rettssenteret ha et arrangement på Mortensrud Jobbsenter. Det kommer arbeidsrettsadvokater som skal holde en kort presentasjon med tips til unge i møte med arbeidslivet, de kan svare på spørsmål i etterkant som ungdommene lurer på, særlig mtp rettigheter de har i arbeidslivet - både de som har jobb eller de som sliter med å få jobb, eller om de trenger mer omfattende hjelp.

Tenker at det særlig er relevant for de eldre elevene.

Vi skal også teste ut prototypen til Rettssenterets digitale tjeneste, og trenger tilbakemeldinger fra så mange ungdommer som mulig slik at tjenesten blir sånn som de vil ha den. Vi har allerede hatt noen elever ved Lofsrud skole som hjalp oss tidligere i våres som fokusgrupper, og nå har vi en fysisk duppedings klar til å testes av ungdommene. Utrolig spennende.

Vi deler ut gavekort på Bislett Kebab til de første 50 som kommer og hjelper oss med testingen.

Cathrine kommer til å være der sammen med flere advokater.

For øvrig har vi en rollup som har blitt liggende hos dere. Jeg skal få sendt noen innom tidligere på onsdagen som kan hente denne.

Astrid Rød | jurist

+47 41 85 45 39 |