Klemetsrud IL: Et fritidstilbud rett etter skoletid, for ungdomsskoleelever

Sport

Tilbudet har oppstart 14. september 2020 og er delt i to. Den første er Hub Mortensrud fotball, og er for deg som vil bli en bedre fotballspiller; teknisk, taktisk og som lagspiller.

Den andre er Hub Mortensrud hæppe, og er for deg som vil prøve flere lagspill, som fotball, rugby, innebandy, basket og frisbee. Du må velge om du melder deg på Hub Mortensrud fotball eller Hub Mortensrud hæppe.

I tillegg blir det i løpet av skoleåret trener- og lederkurs, for de med ambisjoner utover fotball-/idrettsbanen.

Hub Mortensrud starter med fotball, og et knippe idretter, men målet er å utvikle Hub-en for hvert år. Som elev på Lofsrud og ungdom på Mortensrud er du med å bestemme retningen. Dette blir en hub, slik en hub skal være. Et sentrum med aktiviteter på og rundt idrett og skole, i mange varianter, med mye energi og med høy kvalitet på veiledere og trenere.

Hva som kreves av deg som deltaker? At du er seriøs, følger Lofsrud skoles- og KIL sine verdier, møter opp når du har meldt deg på, følger smittevernreglene og hører på trenere/veilederne.

Bli med på noe gøy, ta et valg, utvikle deg videre, bli med på Hub-en!

Årets trenere blir:

• Morten Rom