INFORMASJON OM SMITTE COVID-19 PÅ LOFSRUD SKOLE

Illustrasjon.

06.11.2020

INFORMASJON OM SMITTE COVID-19 PÅ LOFSRUD SKOLE.

Ved Lofsrud skole er det to ansatte som har fått påvist smitte av covid-19. Den siste ble bekreftet om kvelden 05.11.d.å.

På grunn av stort arbeidstrykk ved bydelens smittevernkontor, fikk skolen ingen informasjon om nærkontakter, karanteneperiode eller lignende. Skolen vedtok da, i samråd med grunnskoledirektør, å gjennomføre hjemmeundervisning fredag 06.11.20. Dette for å få klargjort situasjonen og forberede neste uke. Flere lærere er satt i karantene, og vi vil sørge for at undervisningen på skolen vil gå så normalt som mulig.
Lærere i karantene vil gjennomføre digital hjemmeundervisning for de elevene som er i karantene.

8. trinn:            møter til vanlig tid kl. 09.10 mandag 9. november.
          Elever som har tysk språkfag møter tirsdag 10.november kl. 09.10.

9.trinn:              møter til vanlig tid kl. 09.10 mandag 9.november.
         Elever som har tysk språkfag møter tirsdag 10.november kl. 09.10.

10C og 10 D:   har hjemmeskole til og med torsdag 12.november.

10A, 10B, 10E og elever som har fransk språkfag på 10.trinn er satt i karantene til og med torsdag 12.november.

Foreløpig vil hele 10.trinn ha vanlig skoledag på Lofsrud fra og med fredag 13.november.

Trond Nilsen, rektor.