25.01.21.Hei alle elever og foresatte

Viktig info

Vi har den siste tiden vært på rødt beredskapsnivå, med en timeplan hvor man har både hjemmeskole, fysisk skole i kohorter og et godt smittevern. Denne timeplanen fortsetter vi med på mandag. Det kan komme endringer, men vi vil da være raske med å gi dere oppdatert informasjon.

Vi  vet at vi har en del urolige elever og foresatte som er bekymret for situasjonen. Det har vi stor forståelse for, og vil derfor presisere at Lofsrud skole følger alle anbefalinger og styringssignaler som er gitt av helsemyndigheter og politisk ledelse.

Vi anbefaler samtidig at alle foresatte snakker med sin ungdom om viktigheten av å fortsette med å overholde smittevernreglene; å holde avstand, vaske hender, samt holde seg hjemme ved symptomer er viktigere enn noen gang.

Hvis vi alle er flinke en stund fremover nå, kan vi forhåpentligvis også slå ned denne smitteoppblomstringen, og kanskje samfunnet gradvis kan åpnes relativ raskt.

Gjør det for Lofsrud, gjør det for Oslo!

Mvh. ledelsen v/Lofsrud skole